Jouw beste studententijd!

Je studententijd gaat de mooiste tijd in je leven worden. De DSB helpt je dan ook om het meeste uit de komende jaren te halen. Elke week zijn er drukbezochte borrels waar je met je vrienden een drankje kan drinken en bij kan komen van al het studeren. Ook worden het hele jaar door gave activiteiten georganiseerd. Naar evenementen als de cantus en het gala wordt ver van te voren uitgekeken en die leveren altijd de meest legendarische verhalen op.

Inschrijven

Je inschrijven bij de DSB kan alleen tijdens de OWee (14 t/m 23 Augustus 2020), en kan dit jaar alleen online. We hechten veel waarde aan de persoonlijke sfeer op de DSB. Om dit te waarborgen hanteren we een maximum van 80 nieuwe leden dit jaar. Wees er dus op tijd bij om niet het risico te lopen dat de inschrijvingen vol zijn!

De inschrijvingen zijn gesloten

Vul het interesseformulier in en ontvang informatie over het volgende inschrijfmoment!

Klik hier voor het interesseformulier
Tyche

Wij hebben geen ontgroening maar wel een Kennismakingsperiode.

OWee

Door het coronavirus is de OWee zoals we die normaal kennen helaas niet mogelijk. Om jullie tohc een zo goed mogelijk idee van onze verneiging te geven, hebben we een alternatief programma.

kroonluchter

Ga naar onze Discord om vragen te stellen over het lidmaatschap of hoe je lid kan worden.

Klik hier voor het interesseformulier

Let op: door Corona ziet de OWee en de introductieperiode er anders uit.

Meer weten over hoe de DSB met de Coronacrisis omgaat en wat dit betekend als je lid wordt? Kijk dan hier voor meer informatie