Jouw beste studententijd!

Je studententijd gaat de mooiste tijd in je leven worden. De DSB helpt je dan ook om het meeste uit de komende jaren te halen. Elke week zijn er drukbezochte borrels waar je met je vrienden een drankje kan drinken en bij kan komen van al het studeren. Ook worden het hele jaar door gave activiteiten georganiseerd. Naar evenementen als de cantus en het gala wordt ver van te voren uitgekeken en die leveren altijd de meest legendarische verhalen op.

Inschrijven

Leuk dat je je wil inschrijven bij de Delftsche Studenten Bond! Je inschrijven bij de DSB kan alleen tijdens de fysieke OWee (13 t/m 17 Augustus 2023). Klik op de onderstaande link en reserveer je plek op de inschrijvingslijst. We hebben dit jaar een ledenstop van 120, dus wees er snel bij!

Slapen in een DSB huis

Geen zin om te slapen in een grote slaapzaal of in een tent op een grasveld? Kom dan deze OWee overnachten in een DSB huis en proef alvast de sfeer van een studentenhuis. Je kunt je aanmelden voor een sleep-in huis via de algemene website van de OWeeo. Houd dan dus ook vooral deze website in de gaten om je aan te melden voor een sleep-in huis.

Klik hier voor de OWee website
Tyche

Wij hebben geen ontgroening maar wel een Kennismakingsperiode.

OWee

Na twee jaren waarin de OWee volledig of gedeeltelijk online plaatsvond, kan hij dan nu eindelijk weer fysiek plaatsvinden. Je zult hierom overdag de algemene programmadelen kunnen volgen waarna je 's avonds bij ons langs kan komen voor de leukste activiteiten. Er zullen vele artiesten langskomen en we presenteren weer events zoals de welbekende Stock Exchange en het Pullen Smullen.

kroonluchter

Dat kan uiteraard! Neem dan contact op met Floris, hij helpt je graag met mogelijke vragen. Daarnaast kun je ons volgen en bereiken op de socials, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws en krijg je meer uitleg over onze vereniging.

Klik hier voor het inschrijfformulier