OWee 2020

De OWee 2020 zal plaatsvinden op een online platform van 14 tot en met 16 augustus. Kijk tijdens de OWee dus goed rond bij alle verenigingen en kom zeker even online langs bij de DSB en vraag naar verhalen van leden! Houd deze site in de gaten voor ontwikkelingen.

Als je als tweedejaars wilt komen kijken, neem contact met ons op, want we zullen van de zomer ook zeker de sociëteit openstellen zover dat mogelijk is binnen de maatregelen.

Als je nog vragen hebt of graag met een van onze leden kennis kan maken dan kan dat zeker! Houd onze Instagram in de gaten voor activiteiten of stuur een mail naar owee@delftschestudentenbond.nl dan kunnen we kennismaken en al je vragen beantwoorden!

owee programma

Online OWee

Dit jaar zijn er drie digitale dagen. Hierin zetten wij allerlei gave activiteiten neer op onze stream, waar jij ook aan mee kan doen!

Vrijdag

Heel DSB Bakt met Leonie ter Veld

Drie teams strijden om de titel “Beste Bakker van DSB”. Leonie ter Veld, bekend van “Wat een studentje ‘s avonds eet”, zal plaatsnemen in de jury en de deelnemers zullen worden getest op hun skills.

Spelletjesavond

Houd je van kaartspellen of speel je graag bordspellen? Heb je gewoon zin in een lekker praatje? Altijd als eens willen leren toepen? Kom naar de spelletjesavond en leer onze leden kennen!

De LP van DJ PJ

Live set van DJ PJ, gestreamd uit onze voorzaal met vette lichtshow. PJ is een oude bekende van DSB en weet het feest altijd goed aan te zetten!

Zaterdag

Wie ben ik?

Het klassieke bordspel met een digitale DSB twist. Leer de leden kennen en speel met jouw groepje tegen een ander groepje om als eerste het juiste lid te raden!

Build to real life

Speel mee in dit verhaal en zoek de objecten om verder te komen in het verhaal. Werk samen met de andere spelers om het doel te behalen!

Stock Exchange

Ons klassieke OWee programmaonderdeel komt ook dit jaar naar onze streams! Zet jouw Bondscoins goed in en win prachtige prijzen!

1 tegen 100

Bekend van tv, speel tegen een van onze leden en laat zien hoeveel kennis jij hebt over de onderwerpen! Voor de beste spelers zijn er ook prijzen te winnen!

30 seconds

De digitale variant van het bekende bordspel. Kan jij als beste woorden omschrijven?

Zondag

Talkshow

Een talkshow gehost door onze leden met langskomende gasten. Heb jij een vraag? Stuur die in!

Why would I lie?

Verschillende leden zullen verhalen vertellen en het is aan jou om de echte verhalen eruit te halen!

De gasten tegen de ladies

De twee teams zullen het in drie rondes tegen elkaar opnemen, wie komt er als beste uit de form?

Pixelplace

Werk samen om pixel per pixel de opdrachten te tekenen. Maar de rest kan je tegenwerken! Wie kan er als eerste de mooiste tekeningen maken?

DSB mystery

Los het mysterie van de borrel op. Zoek uit wat er is gebeurd, waar en door wie!

Fysieke dagen

Daarna kun je ook nog de DSB bezoeken tijdens de fysieke dagen. Doe mee en kom langs op onze societeit of stel je laatste vragen op de infomarkt. Wil je graag nog echt sfeer proeven?

Let op: door Corona ziet de OWee en de introductieperiode er anders uit.

Meer weten over hoe de DSB met de Coronacrisis omgaat en wat dit betekend als je lid wordt? Kijk dan hier voor meer informatie