Sociëteit Tyche

In ons pand met de vele ruimtes en mogelijkheden kunnen we de gekste activiteiten en grootste feesten organiseren. Denk aan een grote achterzaal waar je een strandfeest organiseert door er gewoon veel zand in te storten of een schuimfeest met schuim tot over de bar! Ook hangt hier een kroonluchter die sterk genoeg is om 15 man in te laten zitten. De geluidsdichte voorzaal, waar je tot in de vroege uurtjes zoveel herrie kunt maken als je wilt door een gezellig feest te houden of met onze band te oefenen.

Als je gewoon een keer een avondje wilt relaxen, kan dat in de kelderbar. Dit is een sfeervolle ruimte waar ook gepoold of gekaart kan worden, onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje.

Verder hebben we een mooie grote tuin waar 's zomers onder andere gezellig geborreld en gebarbecued kan worden in de zon.

Tenslotte ligt op de eerste verdieping de sfeervolste eettafel van Delft. Dagelijks komen hier veel studenten eten. Het is lekker, goedkoop en het scheelt afwassen. Van maandag tot en met donderdag kun je bij ons al vanaf € 4,00 een complete maaltijd krijgen.

Meer lezen over onze prachtige sociëteit? Kijk dan op onze reguliere website!

pand
Voorzaal
pand
Achterzaal
pand
Eettafel
pand
Kelderbar
pand
Tuin
pand
SB Kamer
pand
Voorzaal
pand
Achterzaal
pand
Eettafel
pand
Kelderbar
pand
Tuin
pand
SB Kamer
pand
Voorzaal
pand
Achterzaal
pand
Eettafel
pand
Kelderbar
pand
Tuin
pand
SB Kamer

Hoe is het bij DSB voor vrouwen?

lisa

Lisa is actief als commissielid bij DSB

Als vrouw in Delft kan het soms lastig lijken om andere vrouwen te vinden. Bij DSB hebben we ook meer mannen dan vrouwen, maar is de groep vrouwen toch groot genoeg voor eigen activiteiten zoals een cocktailavond of High Tea en hecht genoeg om bijvoorbeeld samen galajurken te gaan shoppen. Je komt sowieso in een gemengde verticale groepering terecht, waardoor je meteen een aantal vrouwen binnen de vereniging leert kennen. Omdat iedereen elkaar kent bij DSB leer je de rest ook snel genoeg kennen. Bang zijn dat je als vrouw bij DSB niet genoeg vriendinnen vindt is dus niet nodig!